Hvem vi er

Bitilized er en virksomhed der leverer ydelser indenfor rådgivning og udvikling af IT løsninger. Vores formål er at implementere løsninger til vores kunder og hjælpe dem ved at skabe overblik og nem adgang til informationer og dokumenter.

Løsningerne baseres på nyeste teknologier og principper indenfor Microsofts produktserier. Vi sikre herved den bedste anvendelse på tværs af produkterne.

Vi har et stort fokus på levering af løsninger der lever op til kundens forventninger hver gang. For os er det vigtigt at kende det reelle behov, inden den endelig løsning ligges fast. Derfor mener vi også, at det er vigtigt at bruge tiden sammen med kunden på at finde den ideelle løsning. Vores brede kendskab til styring af arbejdsprocesser og informationer, giver os unikt kendskab til at stille de rigtige spørgsmål, og sikrer, at behovet for løsningen bliver designet med omhu.

Vores konsulenter hos Bitilized har mange års erfaring med at drive og implementere projekter. Vi sørger hele tiden for at holde os opdateret med de nyeste værktøjer og metoder, der kan skabe det overblik, der gør hverdagen lettere for vores kunder. Virksomheden samarbejder derudover med en række konsulenter det er muligt at anvende, når et projekt kræver yderligere områdespecifikt ekspertise.